Mine julekakefavoritter

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Mine julekakefavoritter

Det er jo egentlig helt umulig å kåre favoritter innen julebaksten, for her er det så uendelig mye godt å ta av, men her er iallfall noen av favorittene mine. Jeg kommer enda flere oppskrifter framover mot jul, så det er bare å titte innom bloggen igjen.

For å komme til oppskriften til hver av julekakene, klikker du på den turkise overskriften.

Mine julekakefavoritter

 

Sirupssnipper

Årets sirupssnipper er i hus! Ikke fordi jeg har vært flink til å bake, men fordi jeg har en snill svigerinne! Å bytte julebakst, eller å ha felles bakedager, er genialt. Da får du flere godsaker å velge mellom uten mer jobb. Perfekt!

Mine julekakefavoritter

 

Snøkrystallkjeks

Dette er en forholdsvis ny oppskrift for meg, men har allerede rukket å bli en favoritt. Fulle av smør og sukker, som de er, er det jo vanskelig å ikke havne på favorittlista!

Mine julekakefavoritter

 

Berlinerkranser

Jeg blir egentlig like stressa hvert år når jeg lager berlinerkranser. De ligger helt på kanten av hva min tålmodighet kan hanskes med. Men de er så utrolig gode. Måten de bare smelter på når de legges på tunga. Mmm. De er verdt hvert eneste tålmodighetsminutt.

Mine julekakefavoritter

 

Kakemenn

Kailla og kjærringa (her må du lese trøndersk) er barndommens aller, aller største julekakefavoritt. Perfekt bakst å ta med barna på!

Mine julekakefavoritter

 

Kokosmakroner

i brukte ikke å lage kokosmakroner hjemme, men har absolutt kommer helt opp i toppen av favorittlista mi etter at jeg begynte med egen julebakst (som jo begynner å bli ganske så mange år siden). Det er viktig å tilbasse kokosmengden etter hvor store eggene er. Du skal ha en forholdsvis fast masse som du setter på stekebrettet. Det kan være lurt å prøvesteke noen få for å sjekke konsistensen før du plasserer ut hele røra på flere brett.

Mine julekakefavoritter

 

Kryddernøtter

Kryddernøttene mine må jeg bestandig lage. De synes jeg er supergode, rett og slett! (Jeg vet at kryddernøtter ikke er julekaker, men jeg tar dem med her allikevel.)

Mine julekakefavoritter

God julebakst til deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon