Ny søndag og straks klart for en ny uke! Start gjerne ukeplanleggingen med å gå gjennom hva du har liggende i kjøleskapet og fryseren. Det er kjekt å få brukt opp det som ligger, før man kjøper inn nytt. Nå er det jo ikke sikkert at alle mine forslag passer til hva du har liggende, men kanskje det kan gjøres noen endringer i noen av oppskriftene sånn at du også får brukt opp restene.

Som vanlig er det litt av hvert i ukemenyen. Både vegetarmiddag, fiskemiddager, samt middager med både kylling, svinekjøtt og storfekjøtt. Forhåpentligvis en herlig blanding.

En riktig god uke til deg! Og husk; Nyt livet og nyt maten!

Følg meg gjerne i sosiale medier! På Instagram og Instagram Stories finner du meg som Fru Timian og på Snapchat finner du meg som frutimian. Meld deg gjerne også på nyhetsbrevet mitt! Du finner skjema enten til venstre på skjermen (om du sitter på en datamaskin) eller nedenfor dette blogginnlegget (om du sitter på en pad eller telefon). Når jeg har 500 abonnenter trekker jeg ut 3 stykker som får hver sin kokebok: Fru Timians beste sommermat 🙂

 

Mandag 20. mars – Minestrone med tomatsaus

En genial måte å få i seg nok grønnsaker på, er å lage grønnsakssuppe. Da har både store og små en tendens til å spise store mengder.

 

Tirsdag 21. mars – Fiskekaker og nudler

Jeg elsker hjemmelagde fiskekaker! Og det er befriende enkelt å lage dem selv! Disse er med både chili, hvitløk og koriander.

 

Onsdag 22. mars – Pasta med pesto og to sorter pølse

Dette er rett og slett en knallgod restemiddag! Har du noen kjøtt- eller pølsebiter liggende, eller kanskje noen grønnsaker som holder på å bli litt slappe i formen? Putt dem oppi her!

 

Torsdag 23. mars – Fiskesandwich med erte- og yoghurtdressing

Jeg får litt caféfølelse over denne middagen, og for meg som ELSKER å gå på café, passer det i grunn helt perfekt!

 

Fredag 24. mars – Quinoasalat med biffskiver og grønnsaker

Dette er en herlig biffsalat som jeg synes passer godt på en ettermiddag eller kveld når jeg kjenner lysten på snaddermat er stor!

 

Lørdag 25. mars – Arvekyllingen

Dette må virkelig sies å være en stoooor favoritt hos veldig mange av Fru Timians lesere! Har du prøvd den ut?

 

Søndag 26. mars – Grove medisterkaker med ertestuing og brun saus (sponset link)

Vi kjører på med en skikkelig tradisjonell middag i dag. Dette er en fin oppskrift å bruke hvis du nå har lyst til å prøve deg på å lage dine egne medisterkaker!

 

Ukens kake – Red velvet cake

Denne røde sjokoladekaken både ser og smaker skikkelig smashing!

 

Ukens gjærbakst – Eltefrie brød med både grovt og fint mel!

Det er bestandig en slager å servere nybakte, eltefrie brød!

En riktig god uke til deg!

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *