Ukemeny for uke 34

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 34

Hei folkens! Nå er virkelig hverdagen her for fullt! Ikke bare jeg som trenger vekkeklokke for å komme meg opp om morgenen nå. Jeg elsker hverdager (elsker helger og feriedager også, altså!) så jeg er veldig glad i tiden vi går inn i nå. Butikkene flommer over av knallgode, norske grønnsaker og norsk frukt og bær! Det lukter modent korn når jeg stikker nesen ut av døren hjemme og folk er strålende opplagte etter en deilig sommer!

For at vi skal komme oss litt i gjenge denne uken, tenker jeg at det er greit med lettvinte og gode middager nå i ukedagene. Så satser vi på akkurat like gode, men ikke fult så raske middager i helgen.

Nå på mandag, altså 21. er jeg på plass med livesending på Facebooksiden min igjen! Jeg gleder meg stort! Alle de tidligere filmene jeg har laget, ligger fremdeles på Facebooksiden min. Du finner dem om du klikker på fanen der det står «videoer» på siden, eller du kan klikke her! Håper vi sees mandag kl 15! Og husk, det er fullt mulig å se filmen i etterkant også. Jeg skal lage veldig gode horn med ost og skinke i – som er perfekte for matpakken.

Jeg blir skikkelig glad om du vil følge meg på SnapChat eller Instagram Stories! Du finner meg som Fru Timian alle steder!

Ønsker deg en riktig god uke! Og husk; Nyt livet og nyt maten!

 

Mandag 21. august – Pasta med tomatpesto

Jeg kommer virkelig aldri til å bli lei av pasta med en eller form for pesto! Så utrolig smakfullt og godt å spise og så enkelt å lage. Det må jo bare stå pent plassert på favorittlista!

 

Tirsdag 22. august – Kikertsuppe med chorizo og linser

Har du noen bokser med hermetiske bønner og linser på lager, er du aldri langt unna et godt måltid med mat! Dette er en supergod og kjapp suppe!

 

Onsdag 23. august – Koteletter med grønnsaker og saus i samme panne

Her lager jeg nesten hele middagen i én panne. Potetene koker jeg for seg, mens både kotelettene, grønnsakene og sausen blir til i samme panne! Herlig hverdagsmiddag!

 

Torsdag 24. august – Tunfisksalat med egg

Superkjapp og god middag!

 

Fredag 25. august – Bifftaco med guacamole og salsa

Faste rutiner betyr nok taco på fredagskvelden for veldig mange! Her har du tacoen med en liten vri!

 

Lørdag 26. august – Arvekyllingen!

Den er det jammen lenge siden har vært med i ukemenyen, så det var på tide!

 

Søndag 27. august – Saftig laks innbakt i butterdeig

Laksen blir ekstra saftig når den får bake ferdig inni butterdeig! Inni den butterdeigen, putter jeg også vårløk, pinjekjerner og mange gode smaker sammen med laksen! God middag!

 

Ukens kake – Ostekake med eplebiter

Dette er Kaken med stor K for alle som elsker ostekake og alle som elsker eplekake! Knallgod!

 

Ukens gjærbakst – Rundstykker i langpanne

Rundstykker er bestandig skikkelig poppis å servere hjemme hos oss. Og det føler jeg meg rimelig trygg på at det er hjemme hos mange andre også.  Skal du servere mange på én gang, er det ekstra fint om de ligger bakt sammen i en langpanne.

 

En god uke til deg!

 

 

2 kommentarer til “Ukemeny for uke 34”

  1. takk for en varm og hyggelig blogg.men er hele din fam på slankkur.du har noen ekstemt små porsjoner m tenåringer i huset.

    • He he he! Ingen slankekur her i gården, a.a.s, og jeg vet at tenåringer kan spise riktig så mye. Så er det noen som har små barn, som ikke spiser så mye, så mine porsjoner er nok et gjennomsnitt. Du får plusse på litt ekstra i middagsporsjonene når du lager 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon