Ukemeny for uke 19

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 19

Vi hadde en herlig liten smak av sommer her på Østlandet nå den uken som var, og jeg kjente at dette har jeg lengtet etter veldig mye! Værutsiktene for uken som kommer nå, er ikke like forlokkende, så da får maten stå for vår- og sommerfølelsen!

Som vanlig har jeg denne uken også prøvd å lage en variert ukemeny med både fisk, kjøtt og vegetar på tallerkenen.Håper du finner flere middager som du har lyst til å lage. Kanskje den herlige desserten også?

Ønsker deg en strålende fin uke og husk: Nyt livet og nyt maten!

 

Mandag 8. mai – Tomatrisotto

Mmmm! Har du lyst på en skikkelig feel god-middag på en mandag! Da kan du lage denne risottoen 😉

 

Tirsdag 9. mai – Fiskekaker med remulade

Nystekte fiskekaker på gaffel! Det er bestandig akkurat like godt! Her serverer jeg dem sammen med ovnsbakte potetbåter, revet gulrot og en kjapp remulade. Det å lage sine egne fiskekaker er riktig så fort gjort – og du får en bra oppskrift her. Det er også mange gode fiskekakevarianter å finne i butikken.

 

Onsdag 10. mai – Pastasalat med spekeskinke

Jeg elsker pasta! Er altså så mye god mat man kan lage om man har en pakke med pasta liggende i skapet. Her får den følge av noen skiver god spekeskinke, noen cherrytomater og en dressing med sting i.

 

Torsdag 11. mai – Entrecote med couscous og chilibønner

Dette er en deilig og kjapp middag, perfekt når du har lyst på litt snadder. Den er en kombinasjon av det ekte amerikanske med et stort stykke entrecôte og cowboybønner, og det nordafrikanske med couscous. Et ekte fusionmåltid med andre ord!

 

Fredag 12. mai – Kylling tikka masala

Dette er SKIKKELIG GOD MAT, folkens! Jeg elsker denne retten og det vet jeg at det er mange andre som gjør også, så har du ikke prøvd oppskriften ennå, er utfordringen herved gitt!

 

Lørdag 13. mai – Pai med ørret og reker

Det er bestandig godt med pai! Det synes iallfall jeg! Her har du oppskrift på en god variant med ørret og reker.

 

Søndag 14. mai – Helstekt kylling med rotgrønnsaker

Dette er en skikkelig herlig familiemiddag! Saftig kjøtt, smakfulle grønnsaker og gode smaker.

 

Ukens dessert – Dronning Mauds pudding

Dette er en skikkelig festdessert som er brilliant å lage når det skal koses. Det er også deilig med en dessert som gjerne skal lages dagen i forveien. Kanskje dette er noe å tenke på til 17. mai også?

 

Ukens gjærbakst – Eltefritt gulrotbrød

De eltefrie brødvariantene er kjempegode og lette å få et godt resultat av. God bakst!

En strålende uke til deg!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon