Ukemeny for uke 16

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 16

Juhu! Nå har vi endelig inntatt drivhuset her hjemme! Har ikke plantet ut noe ennå, men på lørdagskvelden var det helt perfekt å sitte der ute og spise god mat, drikke litt vin og skravle med venner! Jeg virkelig elsker tiden vi går inn i nå!

Jeg elsker det faktum at vi må spise mat hver dag også! Helst god mat, da. Og jeg skal virkelig spise masse herlig mat denne uken, for jeg skal først til London for å spise god mat og drikke god te. Så skal jeg videre til Spania hvor det er tapas og vin som er i fokus! Følger du meg på SnapChat eller Instagram Stories, jeg heter Fru Timian eller frutimian, så får du (nesten) være med du også!

Det blir mye god mat her på bloggen også. Jeg synes iallfall det, og det håper jeg du også synes. Ønsker deg en riktig så god uke! Og husk; Nyt livet og nyt maten!

 

Mandag 16. april – Pasta med basilikumpesto

Dette er definitivt en av de middagene jeg har laget flest ganger i mitt liv! Enten bare som her, pasta med pesto, eller med fisk eller kjøtt til. Det er så godt og utrolig enkelt å lage!

 

Tirsdag 17. april – Fiskesuppe på 1-2-3!

Det er ikke mange flere minutter du bruker på å lage denne suppa sammenlignet med en posesuppe. Og smaken, den kan virkelig ikke sammenlignes med posevarianten.

 

Onsdag 18. april – Kyllingburger i pitabrød

Her bruker jeg kyllingkjøtt som jeg kjører matprosessoren sammen med godt krydder, og får saftige og gode kyllingburgere.

Server dem i hamburgerbrød, eller som jeg gjør her, i pitabrød sammen med en god salat!

 

Torsdag 19. april – Stekt ørret med chorizo, grønnsaker og saus

Det er litt fest over sausen jeg har laget til fisken i dag. Ikke fordi den er vanskelig, men fordi jeg bruker hvitvin i den og fordi den smaker aldeles smashing!

 

Fredag 20. april – Saftig skinkebiff med spekeskinke og veldig gode poteter

Supergod middag til en fredagskveld!

 

Lørdag 21. april – Lasagne med spinat

Lasagne er bestandig skikkelig poppis å sette på bordet her hjemme! Her har jeg laget en versjon med spinat i den hvite sausen – og det er kjempegodt!

 

Søndag 22. april – Karbonader med løkkompott

Gode, saftige karbonader med brunet løk, er bestandig en stor slager, også til koldtbordet! Her har jeg gjort en liten vri på løken og lagd den som en kompott, med rosiner og litt eddik. Da blir det gyllenbrun løk med fantastisk gode smaker

 

Ukens kake – Ostekake med bær- og gelelokk

Jeg blir jo glad bare jeg ser bilde av denne kaken. Sjekk ut de herlige fargene! Og smaken står helt i stil med utseende.

 

Ukens gjærbakst – Verdens beste kanelboller

Jeg har jo definitivt ikke smakt all verdens kanelboller, så overskriften kan lyve. Men, jeg garanterer at disse er skikkelig gode!

 

God uke til deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon