Ukemeny for uke 16

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 16

Ettersom de aller fleste av oss har hjemmepåske i år, kommer jeg med forslag til ny ukemeny på søndagen, selv om det fremdeles er en helligdag igjen. Kanskje mandagen kan være en fin dag for å ta en skikkelig gjennomgang av kjøleskapet for å se både om det er rester som bør spises opp og om det er grønnsaker og annet som bør brukes opp med det første.

Husk at du bestandig kan søke etter retter ved å skrive inn enten rett eller en råvare i søkefeltet øverst på bloggen. Har du en fennikel liggende, som du gjerne vil bruke til noe, kan du skrive fennikel i søkefeltet og alle oppskrifter på bloggen med fennikel i, kommer opp.

Jeg håper dere alle har hatt en fin påske og snart er klare for å ta fatt på en ny arbeidsuke, med eller uten hjemmekontor. Og så håper jeg at noen av middagsforslagene mine frister til å prøve ut.

Ønsker deg en riktig god uke! Og husk; Nyt livet og nyt maten!

 

Mandag 13. april – 2. påskedag – Grønnsakssuppe med bønner og grønnkål

Etter mange dager med mye kjøtt, smaker det godt med denne herlige grønnsakssuppen. Bruk for all del de grønnsakene du har liggende i kjøleskapet. Litt halvslappe grønnsaker er utrolig kjekke å bruke opp når man lager supper som dette!

 

Tirsdag 14. april – Fiskeform med laks og torsk

Lettvinte og gode fiskemiddager vet jeg er skikkelig populært her på bloggen! Og denne fiskeformen passer veldig godt inn i den kategorien. Det er ikke veldig mange minuttene du bruker på å gjøre klar ingrediensene til verken formen eller potetstappen som jeg serverer til.

 

Onsdag 15. april – Spagetti og kjøttsaus

Spagetti og kjøttsaus innbiller jeg meg er én av de aller mest brukte hverdagsmiddagene i Norge. Unger bruker å elske det og det er kjapt og greit å lage.

 

Torsdag 16. april – Lettvint pølsegryte

En av mine favorittmiddager fra barndommen!

 

Fredag 17. april – Thai red curry med kylling

Jeg elsker gode hverdagsmiddager som er kjappe å lage og som hele familien er svak for. Dette er et godt eksempel i så måte!

 

Lørdag 18. april – Italiensk pizza med fire oster (sponset lenke)

En av de klassiske italienske pizzavariantene er pizza med fire ulike oster, og det er akkurat det jeg har laget her! Jeg vet ikke helt om det er en italiensk matlov som sier at det er fire spesielle oster som må brukes, eller om man er fri til å finne sine egne varianter. Og, etter min erfaring varieres det om de serveres med eller uten tomatsaus. Jeg har iallfall spist begge deler.

 

Søndag 19. april – Torsk med chorizo, cherrytomater og småpotet

Nam! Dette er så god middag! Kritthvit torsk med litt skarp spansk chorizopølse til! Herlig!

 

Ukens kake – Skikkelig saftig sjokoladekake i langpanne

En klassiker!

 

Ukens gjærbakst – Matpakkebrød i langpanne

Om det fremdeles ikke er vanlige barnehage- eller skoledager, må vi spise lunsj midt på dagen, og da er dette matpakkebrødet helt perfekt å diske opp med. Du kan gjerne fryse det ned og tine opp så mange biter som du trenger.

 

En god uke til deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon