Ukemeny for uke 26

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 26

Denne uka har vi jammen meg fått kjenne på sommervarmen! Sola har skint, svetten silt og humøret har vært på topp! Det har virkelig vært full fres de siste ukene! De nye tørre pestoene og buljongene selger så utrolig bra ute hos ALLE FORHANDLERNE MINE og i NETTBUTIKKEN MIN at vi har pakket og fikset og ordnet til den store gullmedaljen. Det er jo så utrolig morsomt når salget overgår forventningene!

Noen av dere har sikkert akkurat startet sommerferien nå. Kos dere masse med ferie! Her blir det jobbing litt til før jeg går inn i feriemodus.

Ferie eller arbeid, mat må vi ha, så her kommer mine middagsforslag for den kommende uka. Håper du finner mye som frister! Ønsker deg en strålende fin uke! Og husk; Nyt livet og nyt maten!

 

Mandag 22. juni – One pot pastapanne med løk, squash, spinat og cottage cheese

Denne har gjort stor suksess her hjemme, og det håper jeg den kommer til å gjøre hos deg også! Så, finn frem en stor panne og sett i gang! God middag!

 

Tirsdag 23. juni – Fiskeform med laks og torsk

Lettvinte og gode fiskemiddager vet jeg er skikkelig populært her på bloggen! Og denne fiskeformen passer veldig godt inn i den kategorien. Det er ikke veldig mange minuttene du bruker på å gjøre klar ingrediensene til verken formen eller potetstappen som jeg serverer til.

 

Onsdag 24. juni – Ovnsbakt omelett med paprika og mais

Superenkel og god middag! Har du rester av kokte poteter liggende i kjøleskapet, er de perfekte å dele i terninger og ha med i omeletten!

 

Torsdag 25. juni – Saftig innbakt hamburger

Elsker en saftig burger rett fra grillen! Disse burgerne fyller jeg med brie, så de blir ekstra gode!

 

Fredag 26. juni – Arvekyllingen med en vri

Med eller uten en vri! Arvekyllingen er én av de mest populære oppskriftene her på bloggen – og det har den vært i mange år!

 

Lørdag 27. juni – Lammespyd med tzatziki

Disse lammespydene sammen med tzatziki har jeg laget utallige ganger! Akkurat like populært hver eneste gang! Klikker du deg inn til saken, kan du se Lea lager disse – da hun var ca. halvparten så høy som hun er nå.

 

Søndag 28. juni – Grillet ørret med nypoteter og dillsaus

Er du så heldig å ha noen små ørreter liggende i fryseren, er de perfekte å bruke til denne middagen! Og om du ikke har det, gpr det veldig bra å bruke ørretfileter til denne middagen også!

 

Ukens kake – Rabarbrakake med vaniljekrem

Kombinasjonen av syrlig rabarbra og søt vaniljekrem er nærmest uslåelig! Sjekk ut denne oppskriften!

 

Ukens gjærbakst – De beste hytterundstykkene

Disse lager jeg bestandig når jeg er på hytta!

 

God uke til deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon