Ukemeny for uke 26

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 26

Ny uke betyr ny ukemeny! Så her kommer mine middagsforslag og mine baketips for den kommende uken! Håper du finner mye som du har lyst til å lage.

Ønsker deg en strålende fin uke, og husk; Nyt livet og nyt maten!

 

Mandag 28. juni – PASTASALAT MED SOLTØRKET TOMAT OG OLIVEN

Av alle middager jeg har laget i mitt liv, kommer pasta med en eller form for pesto garantert på topp ti i antall ganger jeg har lagd det.  Denne pastasalaten kan serveres både varm og kald. Herlig middag på 1-2-3!

 

Tirsdag 29. juni – FISKEPOSER MED LAKS OG TORSK

Dette er en genial måte å lage en superkjapp og skikkelig god familiemiddag på! Små porsjonsposer med fisk og grønnsaker. Herlige saker!

 

Onsdag 30. juni – BRENNENDE KJÆRLIGHET

Jeg hadde gleden av å være tenåring da de rosa høyvannsbuksene og hockeysveisen hadde sin definitive storhetstid. Middagsmaten i Trøndelag gjenspeilet ikke den samme moderne tankegangen, med unntak av 80-tallets aller største nyvinning – brennende kjærlighet! Det er mulig oppskriften aller først dukket opp i et av Norsk Ukeblads høstnumre, ikke vet jeg. Det jeg imidlertid vet, er at jeg utviklet et ganske så intenst kjærlighetsforhold til denne middagen.

 

Torsdag 1. juli – KJAPP KIKERTSUPPE

Uten å ha en eneste faktasak å støtte meg til, innbiller jeg meg at kikertsuppe er italienernes svar på vår gule ertesuppe. Men det er godt mulig at kikertsuppe er vanlig å spise i mange andre land også. Jeg slå iallfall et slag for at vi med stor glede og forlystelse kan spise mer av det her i Norge også. Her snakker vi superkjapp og veldig god middag!

 

Fredag 2. juli – SAFTIG HAMBURGER MED MAISMOS

En saftig burger er bestandig en favoritt på grillen. Det er enkelt å lage og bruker å bli riktig så godt mottatt. Har du noen burgerfavoritter?

 

Lørdag 3. juli – KYLLINGSTRIMLER MED TOMAT- OG CHILIMOS OG KOKOSRIS

Plutselig ble jeg minnet på denne middagen! Én av mine følgere hadde lagd det til familien, og alle var skjønt enige om at den var «heeeelt sinnsykt god!» Alt for lenge siden jeg lagde den selv også, så nå måtte den inn i ukemenyen!

Håper du får like gode vibber av denne som min kjære følger!

 

Søndag 4. juli – KREMET ISHAVSRØYE STEKT I LANGPANNE

Dette er en skikkelig CROWD PLEASER av en middag!

 

Ukens dessert – MELONSALAT MED JORDBÆR OG MYNTE

Du vet det er sommer når du kan sette denne bollen på bordet! Hvilke fantastiske farger og smaker! Fullstendig umulig å ikke falle pladask for, spør du meg!

 

Ukens gjærbakst – SNURRER MED SPINAT, HVITLØK OG FETAOST

Èn av de smakskombinasjonene som jeg virkelig elsker er trekløveret spinat, hvitløk og fetaost! Fy flate det smaker godt sammen! That’s a combo from heaven! Smakene utfyller hverandre helt perfekt!

En god uke til deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon