Ti på topp middager i 2021

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ti på topp middager i 2021

Årets mest spesielle midagsopplevelse for meg, var da daværende statsminister Erna Solberg kom for å lage og spise middag sammen med meg her i høst! Hun ville høre om hvordan det er å være gründer på landet, så da tenkte jeg at vi måtte lage noe der vi også brukte noen av mine egne krydderier. Vi lagde ovnsbakt ørret med spinat og tomat – og Fru Timians dillpesto – og både Erna og hele flokken som fulgte med, koste seg skikkelig med middagen.

Du finner oppskriften på tiendeplass over de mest populære middagsoppskriftene i år. Det er mye annet godt å finne i årets liste også – det synes iallfall jeg. Og det håper jeg at du synes også.

NR 1 – ARVEKYLLINGEN

Dette har vært den mest populære middagsoppskriften på bloggen iallfall de siste fem årene! Det er veldig morsomt når jeg møter folk – som ikke vet at jeg er Fru Timian – og så snakker de om Arvekyllingen! Den har virkelig etablert seg som en favorittmiddag hjemme hos SÅ mange!

NR 2 – PØLSEGRYTE I ÉN KASSEROLLE – ONE POT-MIDDAG

Ja, vi elsker disse herlige, lettvinte one pot-middagene! Denne er superenkel å lage og den bruker å bli elsket av både små og store!

NR 3 – TANTE TORHILDS KYLLINGFORM

Denne har blitt servert i utallige familiesammenkomster hos oss. Oppskriften er fra én av mammas lillesøstre, og mamma lagde denne hver eneste gang vi kom hjem i mange, mange år.

NR 4 – HJEMMELAGD LASAGNE

I engelsktalende land bruker de begrepet «comfort food», og for meg er dette inkarnasjonen av comfort food.

NR 5 – STIFADO – GRESK KJØTTGRYTE

Jeg sier bare: Drøm deg bort til hvite, greske strender, mørkerød vin, solmodne tomater og en herlig gresk gryte!

NR 6 – ARVEKYLLINGEN MED EN VRI

Den originale Arvekyllingen er forholdsvis mild i smaken, så her er oppskriften for de som ønsker en variant som er litt mer fyrrig i smaken.

NR 7 – LASAGNE SLIK SOM KOKKENE LAGER DEN

Hvis du har lyst til å lage kokkeversjonen av lasagne, ja, da skal du teste ut denne oppskriften! Her er det en herlig blanding av bacon, svinekjøttdeig og karbonadedeig, vin, hvitløk og gulrøtter. Skikkelig luksus!

NR 8 – BACONSURRET KYLLING FYLT MED MOZZARELLA

Denne har vært med på listen i mange år! Kanskje like mange år som jeg har lagd disse listene. Kombinasjonen kylling og bacon er både velkjent og velbrukt. Og det med god grunn! Den er jo rett og slett skikkelig god. Her lasser jeg i tillegg på med mozzarella, så da måtte det jo bli en slager.

NR 9 – KLEFTIKO – OVNSBAKT LAMMEKJØTT OG GRØNNSAKER MED FETAOST

En ny gresk klassiker har kommet opp på ti på topp-listen! Mørt lammekjøtt som nesten smelter i munnen, gode grønnsaker og herlig fetaost. Nam!

NR 10 – OVNSBAKT ØRRET MED SPINAT OG TOMAT

Her er altså tirsdagsmiddagen som jeg lagde sammen med Erna Solberg tidligere ei år.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon