Ukemeny uke 39

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny uke 39

Det er aldeles straks klart for en ny uke, folkens! Og da er det jo også på tide med en ny ukemeny med litt av hvert i! Litt kjøtt, litt fisk og en vegetarmiddag, blir det, og en skikkelig deilig kake! Det tror jeg blir bra. Så får jeg håpe at du også synes det frister!

Tusen takk til alle dere som sender meg meldinger i alle mulige sosiale medier! Det setter jeg stor pris på! Vil du se litt av hva som skjer i matblogglivet, og som aldri kommer på bloggen, kan du følge meg på SnapChat eller Instagram Stories. Let etter Fru Timian, så finner du meg 🙂

Ønsker deg en riktig god uke! Og husk: Nyt livet og nyt maten!

 

Mandag 25. september – Spagetti med hvitløk og squash

Vi starter uken med en kjapp og god spagettirett! Jeg er så heldig at jeg fremdeles har noen squash i drivhuset som jeg kan bruke til denne middagen. Elsker smakskombinasjonene i denne middagen – som du bruker like lang til på å lage som antall minutter det tar å koke pastaen!

 

Tirsdag 26. september – Wok med kjøttdeig og nøtter

Her blir det kjøttdeig, nudler, bønner, hvitløk og chili i en herlig forening! Den er kjapp og enkel å lage, og den smaker skikkelig godt! Om du ikke har asiatisk fiskesaus – det står ofte «nam pla» på flasken – går det veldig bra uten også, bare så det er sagt!

 

Onsdag 27. september – Stekt laks med tomat- og maissalat

Det er jo helt umulig å ikke elske så fargerik og fin mat som dette! Superenkel å lage er den også.

 

Torsdag 28. september – Tortellini med chili og brokkoli

Klar for god middag i en fei? Da kan du jo teste ut denne 🙂

 

Fredag 29. september – Baconsurret kylling med pestopoteter

Det er virkelig tre store favorittsmaker i denne middagen: Pesto kunne jeg knapt klart meg uten, bacon høyner nesten ethvert måltid og kylling er den store allrounderen som funker til det meste!

 

Lørdag 30. september – Kalvestek med brun saus og glaserte gulrøtter

Når du skal steke et så godt kjøttstykke som en kalvestek, må du love meg at du bruker steketermometer under stekingen, sånn at du får et perfekt resultat.

Her serverer jeg kalvesteken med gulrøtter, bønner og en god brun saus. En skikkelig helgemiddag!

 

Søndag 1. oktober – Kjempegod bacalao

Hver gang jeg spiser bacalao tar jeg meg i å tenke at det er alt for lenge siden sist! Bacalao er rett veldig godt! Litt annerledes i smaken enn mye av det andre jeg spiser. Og det er nettopp det som gjør bacalaoen så fortryllende å spise.

Husk å legge fisken i bløt dagen før du skal lage bacalaoen!

 

Ukens kake – Bjørnebærkake

Dette er en skikkelig saftig formkake med bjørnebær og pære i! Jeg er så heldig at jeg har litt bjørnebær i hagen, men om du nå ikke har det, og ikke finner bjørnebær i butikken, kan du bruke bringebær eller store amerikanske blåbær istedenfor.

 

Ukens gjærbakst – Blåbærboller med creme fraiche

Vær beredt på å spise mer enn én bolle når du baker disse, for det er nesten helt umulig å stoppe spisingen!

 

En riktig god uke til deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon