Ukemeny for uke 23

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 23

Etter en enestående mai – iallfall for min del – gleder jeg meg til å ta skikkelig fatt på juni. Juni bruker å være en herlig måned, så jeg satser på at årets versjon blir det også. Har du noen spennende planer for juni? Skriv det inn i kommentarfeltet!

Den kommende uken tror jeg blir en ganske så normal uke, og det kjenner jeg skal bli fint. De siste ukene har det skjedd veldig mye, og nesten litt for mye til at jeg greier å holde meg ajour på alt mulig annet, så det skal bli fint å bruke litt mer tid på verkstedet. Så kan jeg lage masse god mat som igjen kan ut på bloggen.

Vi må spise god mat denne uken også, så her kommer mine forslag til hva du kan lage! Håper du finner noe du har lyst til å teste ut! Riktig god uke til deg og husk: Nyt livet og nyt maten!

 

Mandag 4. juni – Sommerlig pasta med grønnsaker og parmesan

Jeg drømmer meg tilbake til fjorårets Romaferie med denne middagen.

 

Tirsdag 5. juni – Kyllingsalat med linser og egg

Jeg elsker middager som dette! Massevis av gode smaker, sunt å spise og kjapt å lage. Perfekt på en tirsdag, med andre ord!

 

Onsdag 6. juni – Skinkesandwich med pommes frites

Jeg får bestandig litt caféfølelse når jeg spiser en oppjazza sandwich til middag hjemme. Og jeg elsker jo å gå på café – det vet alle dere som følger meg på Instagram Story og SnapChat – så det betyr at jeg også elsker denne middagen!

 

Torsdag 7. juni – Thailandsk fiskesuppe

Denne suppen tenker jeg på som en ypperlig hverdagssuppe. Det betyr at du virkelig ikke må følge oppskriften til punkt og prikke. Følg den gjerne helt slavisk, men vit at du kan lage den selv om du ikke har alle ingrediensene tilgjengelig. Da kan du bruke den som en inspirasjon!

 

Fredag 8. juni – Stekt kylling med maiskrem

Det er bestandig en deilig følelse når man kan sette fiks ferdig middag på bordet, mindre enn 20 minutter etter at man satte i gang med matlatingen. Og det kan med denne middagen! Saftig kylling med en veldig god maiskrem til. Maiskremen er like enkel å lage som den er god å spise.

 

 

Lørdag 9. juni – Enchiladas med chilibønner og guacamole

En av de virkelig populære oppskriftene på bloggen har i mange år vært min trønderske cowboygryte!  Dette er dens mexicanske fetter! Nam!

 

Søndag 10. juni – Grillet torsk med bacon og tomater

Dette synes jeg både er superlekker og knallgod mat! Man blir jo sulten bare man ser dette bildet – det blir iallfall jeg!

 

Ukens kake – Bringebærpai med smuldretopping

Denne bringebærpaien synes jeg jammen du skal prøve deg på! Sannsynligheten er nemlig stor for at du kommer til å synes at den er kjempegod! Det synes iallfall jeg.

 

Ukens gjærbakst – Minibaguetter med havregryn

Det er jo rett og slett sånn at nystekt gjærbakst er noe av det beste jeg vet! Nystekte minibaguetter er intet unntak! Med skikkelig sprø skorpe og akkurat så luftige og lette inni som jeg ønsket at de skulle bli.

 

Ha en strålende uke!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Utvikling og Hosting av Sircon