Tusen takk dere alle sammen som bruker ukemenyene mine! Det er så koselig med alle tilbakemeldingene og å se på statistikken at dere bruker menyene så mye! Forhåpentligvis finner du noe denne uken som du har lyst til å lage også!

Som vanlig er det både vegetar, fisk, rødt- og hvitt kjøtt å finne her i ukemenyen. Noe for en hver smak.

Ta gjerne en gjennomgang av kjøleskapet og tørrvareskap samtidig som du planlegger ukens middager, så ser du både hva du har og hva som trengs å bli brukt opp først. Husk at det er helt tillatt å tilpasse mine oppskrifter ut fra hva du har tilgjengelig hos deg.

Ønsker deg en strålende fin uke! Og husk; Nyt livet og nyt maten!

 

Mandag 25. mars – Pasta carbonara

Det er ikke mange ingredienser du trenger for å lage denne klassikeren: pasta carbonara! Ikke trenger du mye tid heller, for den er riktig så kjapp å lage! Og jeg vet at mange av dere har denne som en stor favoritt!

 

Tirsdag 26. mars – Nudelsuppe med fisk, sopp og minimais

I oppskriften her bruker jeg steinbit, men du kan veldig lett bruke det fiskeslaget som du selv ønsker og har tilgjengelig.

Dette er en veldig enkel, lettvint og god middag!

 

Onsdag 27. mars – Saftig kyllingsalat med bønner, avokado og quinoa

Jeg elsker mat som dette! Masse gode smaker, fargerikt og lett å lage.

 

Torsdag 28. mars  – Kjøttdeiggryte

Med en pakke kjøttdeig i hus er du aldri langt unna en god hverdagsmiddag. Her blander jeg inn både gulrot og bønner og får en gryterett som hele familien liker.

 

Fredag 29. mars – Biffsnadder med béarnaisesaus

Når alt kommer til alt, er det ikke mye som slår saftig biffsnadder med hjemmelagd bérnaisesaus. Det er og blir skikkelig snaddermat!

 

Lørdag 30. mars – Pai med ørret med reker

For meg en pai bestandig en sikker vinner! Og oppskriften på paibunn som jeg bruker her, bruker bestandig å gi et supert resultat!

 

Søndag 31. mars – Knallgode falafler som ikke smuler

Dette er en av mine store favorittoppskrifter! Falaflene blir så gode og de smuler garantert ingenting når du steker dem. Husk at du må legge kikertene i bløt dagen før du skal lage falaflene!

 

Ukens kake – Red velvet cake

Nam! En red velvet cake er bestandig en showstopper av en kake! Skikkelig saftig og god og med en super glasur!

 

Ukens gjærbakst – Herlige hvitløkssnurrer

Å, disse snurrene er så gode! De er perfekte å servere til en suppe, salat eller hvilken som helst middag. Og duftene som fyller kjøkkenet når de stekes, er altså fullstendig bedårende!

En fin uke til deg!

Print Friendly, PDF & Email

Readers comments

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *