Ukemeny for uke 15

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 15

Hei godtfolk! Straks klart for en ny uke med, forhåpentligvis mange gode dager! Håper du har hatt en fin helg. Det har jeg. Jeg har brukt søndagen i hagen. Beskjært trær og busker (etter beste evne) og gjort klart drivhuset for den kommende sesongen. Å drive sånn tror jeg er den beste avslapningen jeg vet.

Mange bruker søndagen på å planlegge middagene for den kommende uka, så her kommer mine middagsforslag for de kommende sju dagene. Håper du finner mye som frister.

Ønsker deg en strålende fin uke! Og husk: Nyt livet og nyt maten!

Mandag 8. april – Tomatsuppe med brødkrutonger og basilikumpesto

Hjemmelaget tomatsuppe er så godt det! Rund og god i smaken og masse herlige, hermetiske tomater. Har du tørt brød liggende i brødboksen fra helgen, er dette en strålende måte å bruke dem opp på!

Tirsdag 9. april – Fiskeform med laks og torsk

Lettvinte og gode fiskemiddager vet jeg er skikkelig populært her på bloggen! Og denne fiskeformen passer veldig godt inn i den kategorien. Det er ikke veldig mange minuttene du bruker på å gjøre klar ingrediensene til verken formen eller potetstappen som jeg serverer til.

Onsdag 10. april – Kjøttdeiggryte – one pot-middag (sponset link)

Jeg elsker disse middagene og det tror jeg jammen meg dere gjør også! Dere er iallfall ivrige lesere av one pot-oppskriftene mine. Her bruker jeg en skvis eller to med srirachasaus for å jazze opp middagen et lite hakk!

Torsdag 11. april – Omelett med bacon og brokkoli

Dette er en perfekt lettvint middag å lage! Har du middagsrester fra tidligere i uken liggende, er de også (litt avhengig av hva det er) fine å bruke i en omelett. Har du ferdigkokte poteter? Skjær de i skiver og ta de med!

Fredag 12. april – Arvefisken

Dette er fiskeversjonen av den superpopulære “Arvekyllingen” her på bloggen! Denne har allerede rukket å bli riktig så populær hos mange av dere. Har du prøvd den ennå?

Lørdag 13. april – Kyllinglasagne

Jeg er den første til å innrømme at det kan være på kanten å kalle denne langpannemiddagen for lasagne. Men må skynde meg å påpeke: Lasagne eller ikke – dette er en knallgod familiemiddag!

Søndag 14. april – Lammekoteletter med couscous og yoghurtdressing

Jeg elsker smakene fra godt lammekjøtt sammen med couscous, tørket frukt og en syrlig yoghurtdressing full av hvitløk! Skikkelig gode smakskombinasjoner, spør du meg!

Ukens kake – Skikkelig saftig sjokoladekake i langpanne

For mange er det klart for påskefjellet i slutten av denne uka, og der kan det være kjekt å ha en saftig sjokoladekake på lur.

Ukens gjærbakst – Påskeboller i langpanne

Engelskmennene bruker å lage kjempegode boller til påske. Jeg slår et slag for at det kan bli en norsk tradisjon også.

God uke til deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon