Ukemeny uke 3

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny uke 3

Fortsatt godt nytt år, folkens! Eller begynner det å bli for sent å si det nå? Vi er jo allerede halvveis i januar! Snakk om dager som flyr avsted!

Det er litt av hvert å finne i ukemenyen denne uken, både 80-tallsfavoritten min med pølsepizza, stekt torsk med ovnsbakte rotgrønnsaker og guacamole og, ikke minst, den italienske minestronesuppa med basilikumpesto! Håper du også blir fristet til å prøve ut noen av oppskriftene!

Ønsker deg en strålende fin uke! Og husk; Nyt livet og nyt maten!

 

Mandag 13. januar – Grove pannekaker

Det bruker bestandig å være populært å servere pannekaker til middag! Har du 4 minutter ekstra tid på morgenen, før du skal på jobb, er det helt supert å lage røren på morgenen og så la den stå i kjøleskapet til det er klar for middag.

 

TIrsdag 14. januar – Stekt torsk med grønnsaker og guacamole

Elsker denne middagen! Dette føles som en skikkelig luksusmiddag, og så er den så kjapp og enkel å lage. Helt perfekt på en travel hverdag.

 

Onsdag 15. januar – Kyllingtandoori med blomkål og gulrot

Masse gode smaker i denne tandoorigryten! Her bruker jeg blomkål og gulrot sammen med kyllingkjøttet, men du kan enkelt bytte ut med andre grønnsaker du har liggende i kjøleskapet.

 

Torsdag 16. januar – Rosa fisk til middag!

Å, ser ikke denne middagen skikkelig god ut? Og så smaker den skikkelig godt også! Vi snakker jo tross alt om laks, bacon, poteter og gode grønnsaker i skjønn forening!

God middag!

 

Fredag 17. januar – Pølsepizza

Dette var drømmemiddagen min gjennom nesten hele barndommen! Elsker den fremdeles!

 

Lørdag 18. januar – Italiensk minestronesuppe med basilikum

Som stor fan av både grønnsakssuppe og basilikumpesto elsker jeg italienernes måte å servere grønnsakssuppe på! Nemlig med en raus skje hjemmelaget basilikumpesto! Husk at det er superenkelt å lage sin egen pesto og den smaker ca. tusen ganger bedre enn pestoen du kjøper i butikken!

 

Søndag 19. januar – Langstekt svinenakke og rotgrønnsaker

Kjøtt fra svinenakke er noe av de saftigste og beste kjøttet du kan servere, spør du meg! Ettersom nakkekjøttet har en del marmorert fett i seg er det med på å gjøre alt kjøttet utrolig saftig når det blir stekt. Og når du i tillegg steker det på lav varme, som jeg gjør her, får du rett og slett en ultrasaftig middag.

Det er lurt å bruke et steketermometer når du steker kjøttet, så har du full kontroll på det ferdige resultatet.

 

Ukens kake – Skikkelig saftig sjokoladekake i langpanne

Dette er kaken å lage når du trenger en sikker vinner til mange! Den blir bestandig vellykket og bestandig godt mottatt.

 

Ukens gjærbakst – Tangzhongboller

Har du fått med deg trenden med å bake etter denne asiatiske bakemetoden? Morsom måte å bake på og resultatet blir skikkelig saftig og godt!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon