Ukemeny for uke 10

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 10

Det er så utrolig hyggelig med alt det engasjementet dere har på oppskriftene, bildene og filmene jeg legger ut! Dere er noen skikkelige racere på å sende meldinger, snapper og mailer med både bilder, kommentarer, spørsmål og skryt! Tenk så kjedelig det hadde vært om jeg ikke fikk en eneste tilbakemelding på det jeg legger ut!

Mange av dere forteller også at dere bruker ukemenyene som jeg legger ut. Noen bruker hele menyene, mens noen plukker og finner sine favoritter. Jeg håper det kommer noen gamle – og kanskje noen nye – favoritter denne uken også. Jeg har iallfall gjort mitt beste for å gi deg et variert menyforslag for uka som kommer.

Ønsker deg en strålende fin uke! Og husk; Nyt livet og nyt maten!

 

Mandag 8. mars – LETTVINT SQUASH- OG TOMATSUPPE

Med en gang jeg knuser noen tortillachips og drysser over denne suppen, blir det litt fredagsfølelse over det hele. Og jeg tar gjerne litt herlig fredagsfølelse på en mandag ettermiddag! Skikkelig god suppe er det også.

 

Tirsdag 9. mars – ONE POT-GRYTE MED LAKS, RIS OG CHERRYTOMATER (inneholder reklame for egne produkter)

Jeg blir glad bare jeg ser fargene på denne middagen! For herlige farger, det må iallfall jeg ha i mitt liv! Jeg bruker tomatpestoen min i denne oppskriften, men om du ikke har den tilgjengelig, kan du bruke en vanlig tomatpesto istedenfor.

LES MER! Her kan du klikke deg inn til nettbutikken for å kjøpe TOMATPESTOEN!

 

Onsdag 10. mars – SAFTIG KYLLINGSALAT MED BØNNER, AVOKADO OG QUINOA

Jeg elsker mat som dette! Masse gode smaker, fargerikt og lett å lage.

Bli ikke skremt selv om du ikke er familiær med navnet quinoa (uttales kiinua). Quinoa er små frø som vokser i Sør-Amerika. Det begynner å bli mer og mer vanlig å finne det i vanlige dagligvarer, så spør etter det dersom du ikke finner det i hyllene. Du kan også bruke ris (gjerne brun) eller byggris istedenfor.

 

Torsdag 11. mars – KJØTTSAUS OG NUDLER MED CAHEWNØTTER

Har du lyst på en litt annen vri på den tradisjonelle spagettien med kjøttsaus? Absolutt intet ondt ord om den, trofast som den er på middagsbordet, men det er jo bestandig morsomt med noen vrier innimellom. Ikke sant?

 

Fredag 12. mars – VEGETARGRYTE MED ROTGRØNNSAKER OG LINSER

Du trenger definitivt ikke være vegetarianer for å spise denne veggisgryten. Den er alt for god for at det bare er vegetarianerne som skal få kose seg med den!

 

Lørdag 13. mars – KJØTTGRYTE MED GROV ROTSTAPPE

Den store grytesesongen går mot slutten, så da gjelder det å kose seg skikkelig med disse grytene nå når dagene fremdeles er kalde!

 

Søndag 14. mars – ARNES PANNESTEKTE SKREI MED ROTGRØNNSAKER OG BØNNER

Når du steker skreien – eller torsken – på samme måte som jeg gjør her, får du garantert et flakete, smakfull og skikkelig saftig fiskestykke til middag!

 

Ukens kake – EPLE- OG BLÅBÆRTERTE MED VANILJEKREM

Oh la la! Dette er SÅ snadder! Jeg elsker den – og det tror jeg jammen at du kommer til å gjøre også!

 

Ukens gjærbakst – DEN BESTE FOCACCIAEN

En god focaccia skal – etter min mening – ha en gyllenbrun, sprø skorpe og være herlig luftig inni. Og det bruker denne eltefrie varianten å bli!

 

En god uke til deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon