Ti på topp gjærbakst i 2019

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ti på topp gjærbakst i 2019

Her er de mest leste gjærbakstoppskriftene i 2019! Jeg vet at det er så mange av dere som elsker gjærbakst, og der er jeg helt enig med dere! Jeg elsker gjærbakst og jeg får bestandig litt ekstra ro i sjela når jeg baker!

I år har jeg prøvd meg på tangzhongbaking for første gang. En morsom måte å bake på som er med på å øke holdbarheten og saftigheten på gjærbaksten. Du kan klikke deg inn til oppskriften på tangzhongboller her!

Loffoppskriften holder seg på toppen i år også! Den er en sikker vinner til mang en fest! Det er veldig hyggelig!

Jeg ønsker dere et godt bakeår også i 2020!

 

Kjapp, enkel og kjempegod loff

Det er noen oppskrifter som er såkalt «sikre som banken», og det er denne! Jeg har fått så utrolig mange tilbakemeldinger fra lesere som aldri har fått til luftig gjærbakst, men som lykkes med denne oppskriften. Og det er vel derfor den også havner på toppen her på årets gjærbakstliste.

 

Sånn tiner du gjærbakst

Gjærbaksten holder seg best når den fryses ned samme dag som den er stekt – altså det du ikke spiser opp med en gang – og så tiner den igjen når du trenger den. Og da er det også kjekt å tine den på en best mulig måte.

 

Verdens beste boller!

Dette er bolleoppskriften jeg hadde med meg hjemmefra og den holder fremdeles koken!

 

Hvitløkbrød

Du får kanskje bakoversveis når du leser antallet hvitløkfedd som jeg bruker i fyllet til disse hvitløkbrødene – men vi snakker jo tross alt om hvitløkbrød! Når hvitløken bakes med i brødet, som den gjør her, blir resultatet en mild og ganske tilbaketrukket hvitløksmak. En ekstra bonus er den fantastiske lukten som brer seg i huset!

 

Langpannebrød med havregryn

Superenkelt brød som er perfekt å bruke som matpakkebrød!

 

Ferdige rundstykker til frokost

Kaldheving er genialt når man vil ha nystekte rundstykker til frokost. Du lager deigen og ruller ut rundstykkene dagen før og setter hele brettet i kjøleskapet. Så er det bare å steke dem neste morgen.

 

Den beste focacciaen

Resultatet blir superluftig og kjempegodt! Dette er en eltefri oppskrift, så du må røre sammen deigen dagen før du skal servere det ferdig brødet.

 

Fine rundstykker

Jeg elsker å ha rundstykker av ymse slag liggende på lur i fryseren. Så kjekke å tine opp for enhver anledning. Vil du prøve deg på noen versjoner som også har grovt mel i seg, kan du bake disse kaldhevede rundstykkene eller disse rundstykkene med havregryn.

 

Saftig grovbrød

Et herlig hverdagsbrød som holder seg godt og som metter skikkelig!

 

Sånn baker du perfekte croissanter

Jeg gjorde om oppskriften litt nå da jeg bakte croissanter til jul – vi må bestandig ha hjemmebakte croissanter til julefrokostene – og resultatet ble enda bedre enn med den gamle oppskriften. Denne deigen er dessuten enklere å kjevle ut uten at smøret tyter ut.

Disse er så populære her hjemme at jeg måtte lage en ny porsjon på andre juledag også.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon