Tenk; før denne uken er omme er vi inne i mars måned! Det er helt utrolig. Starten på 2020 har hatt et helt forrykende tempo, og jeg elsker det! Og jeg elsker at dagene har begynt å bli riktig så lange, og at vi nå kan begynne å snuse litt på de litt mer vårlige middagene. Det er jo det som er så fint med årstider – hver årstid har sin sjarm og sine matretter.

Det blir ikke full vårstemning i ukemenyen ennå, altså, men et lite snev blir å finne i fargene iallfall.

Ønsker deg en riktig så fin uke! Og husk; Nyt livet og nyt maten!

 

Mandag 24. februar – Kebab med reinsdyrskav (sponset lenke)

Reinsdyrkav er genialt å bruke når du vil ha kjapp middag. Sjekk ut denne kebaben! Jeg synes iallfall at disse smakskombinasjonene er kjempegode!

 

Tirsdag 25. februar – One pot pastapanne med løk, squash og spinat

Denne har gjort stor suksess her hjemme, og det håper jeg den kommer til å gjøre hos deg også! Så, finn frem en stor panne og sett i gang! God middag!

 

Onsdag 26. februar – Arnes pannestekte skrei med rotgrønnsaker

Den norske skreien er fremdeles i sesong, så da er det jo bare å kose seg med en god fiskemiddag. Dette er en skikkelig luksusmiddag som egner seg like godt på en tirsdag som i helgen!

 

Torsdag 27. februar – Gratinerte grønnsaker i langpanne

En del av dere lesere er vegetarianere og en del av dere har bare et ønske om å spise vegetarisk mat innimellom. Og så er det de av dere som plutselig får et barn, svigerbarn eller barnebarn som ikke spiser kjøtt og fisk. Og da er det mange av dere som sprør meg om hva dere skal servere til middag. 

Denne, med små og store variasjoner, lager jeg kjempeofte!

 

Fredag 28. februar – Kjøttboller med ris og salat i én panne

Hjemme hos oss er vi skikkelig glade i kjøttboller og jeg synes det er perfekt å servere både på vanlige ukedager og i helgen. Det å lage sine egne kjøttboller er egentlig en riktig så rask sak. Ha en liten bolle med lunkent vann stående klar til du skal rulle ut bollene, for utrullingen går mye kjappere og bedre når håndflatene er litt fuktige.

 

Lørdag 29. februar – Sashimi med mango og koriander

Dette er sånn middag som jeg føler jeg kan sitte å spise av leeeeenge! Det er så rene og gode smaker! Skikkelig yummy!

 

Søndag 30. februar – Kyllingspyd med peanøttsaus

Noen smaker er bare ment for å være sammen! Som smaken av stekt kylling og peanøttsaus!

 

Ukens kake – Fransk sjokoladekake

Mørk sjokoladekake som fremdeles er litt klissete midt inni, med en skinnende blank og mørk sjokoladeglasur på toppen! Denne franske sjokoladekaken er god! Det er en skikkelig bombe av en kake, mørk og kraftig som den er, så den fungerer veldig fint å servere som en dessertkake.

 

Ukens gjærbakst – Pizzasnurrer i langpanne

Det bruker bestandig å være skikkelig poppis med pizzasnurrer. Her har jeg fylt opp hele langpanna!

En god uke til deg!

 

Print Friendly, PDF & Email

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *