Ukemeny for uke 24

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 24

Etter en kjempekoselig langhelg i Trøndelag er jeg klar for en ny arbeidsuke – og med det en ny ukemeny! Som vanlig har jeg prøvd å sette sammen en ukemeny forhåpentligvis skal friste mange av dere! Du finner både kjøtt-, fisk- og vegetarmiddager her, noen kjappe og andre som tar litt mer tid.

Hvem av middagene er det som frister deg mest?

Ønsker deg en strålende fin uke! Og husk; nyt livet og nyt maten!

 

Mandag 14. juni – HERLIG SALAT MED KJERNER OG FRØ

Dette er en knallgod salat som både metter godt, knaser herlig og som gir deg gode smaker!

 

Tirsdag 15. juni – GRATINERTE KJØTTBOLLER MED PASTA OG TOMATSAUS

Det er litt sånn middag som både passer å servere på en helt vanlig ukedag – for det tar kortere tid enn du kanskje frykter å lage kjøttboller – og den er også helt perfekt å servere i helgen. Dette er jo skikkelig kosemat!

 

Onsdag 16. juni – PASTA ALFREDO

Klassisk italiensk middag med en litt sunnere vri!

 

Torsdag 17. juni – BLOMKÅLSUPPE MED PERSILLEROT OG STEKT CHORIZO

Har du prøvd å tilsette persillerot i blomkålsuppen noen gang? Det har jeg! Og jeg kan fortelle deg at det blir skikkelig godt! Du får en ekstra sødme i smaken på den ferdige blomkålsuppen når du også bruker persillerot i den.

 

Fredag 18. juni – FISKETACO MED ØRRET

Sjekk ut de fargene, folkens! Ser det ikke utrolig fristende ut? Det synes iallfall jeg. Og spør du meg, synes jeg det smaker akkurat like fresht som det ser ut!

 

Lørdag 19. juni – VEGETARISKE VÅRRULLER MED KÅLSALAT (sponset lenke)

Rekk opp hånden alle som elsker vårruller! Jeg ELSKER hjemmelagde vårruller og blir bestandig helten i heimen når jeg melder om at det er sprø vårruller som venter til middag!

 

Søndag 20. juni – OVNSBAKT ØRRET MED SPINAT OG TOMAT

Dette er en knallgod middag! Superlettvint og perfekt å servere til hele familien! Beklager min fullstendige mangel på ydmykhet! Ha ha ha! Men jeg vet at dere er like glade som meg i middager som dette: bruk noen minutter for å «slenge sammen» noen ingredienser som etter en stund i stekeovnen forvandler seg til et herlig lite måltid!

 

Ukens kake – EPLE- OG BLÅBÆRTERTE MED VANILJEKREM

Å, jeg elsker denne terten! Den er så utrolig god!

 

Ukens gjæbakst – SAFTIG RUGBRØD MED GULRØTTER , CHIAFRØ OG SOLSIKKEKJERNER

Jeg elsker dette rugbrødet! Det er ikke et rent rugbrød, men en lik mengde sammalt rugmel som vanlig hvetemel. Og med litt havregryn i tillegg. Og så bruker jeg revet gulrot i brødet. Ganske mye også, og da jeg tok disse bildene, brukte jeg både gul, oransje og lilla gulrot. Det er derfor du kan se lilla flekker i brødet.

 

En god uke til deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon