Ukemeny for uke 30

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 30

Det er noe eget med dagene hvor det ikke er en vekkerklokke som starter dagen! Ikke for at jeg er noen syvsover allikevel – litt irriterende egentlig – men dagene får nå en litt roligere start nå på sommeren. De av dere som følger meg på Instagram og InstagramStory, har sikkert sett at jeg har hatt et stort hageprosjekt nå i sommer, hvor nesten all plen er fjernet og erstattet av staudebed og gruslagte stier. Kjøkkenhageavdelingen har også fått en liten oppshining! Der begynner forresten potetene å bil ferdige og squashen har gitt avling allerede en god stund. Både squash og nypoteter blir å finne i ukemenyen også.

Håper du blir inspirert til å prøve ut noen av middagsforslagene!

Ønsker deg en strålende fin uke! Og husk; Nyt livet og nyt maten!

 

Mandag 26. juli – SPAGETTI MED SQUASH OG FETAOST

Det er ikke så mye som skal til for å lage en skikkelig god middag. Noen få utvalgte råvarer og du er virkelig et godt stykke på vei. Her er det spagetti, squash og fetaost som får lov til å stå i sentrum for denne superenkle og gode hverdagsmiddagen!

 

Tirsdag 27. juli – NYPOTETER MED SPEKESKINKE

Er få middager som sier SOMMER mer enn dette! Dette er barndommens sommermiddager iallfall for meg!

 

Onsdag 28. juli – YOGHURTMARINERTE GRILLSPYD MED LABNEH

Jeg har helt dilla på yoghurtmarinering denne sommeren! Det er superenkelt å tilberede og gir et saftig og godt resultat!

 

Torsdag 29. juli – FERSKE VÅRRULLER

Sett hele gjengen i gang med rulling av disse lekre og knallgode vårrullene! Her fyller jeg dem med friske grønnsaker, kylling og reker. Nam!

 

Fredag 30. juli – KYLLINGWRAPS MED AVOKADO OG RØMME

Her kommer et smart tips til alle som vil at kyllingfileten skal stekes ferdig ekstra fort! Del den i to på langs sånn at den blir bare halvparten så tykk. Gjør du det først, lager du ferdig denne middagen på noen få minutter. Tenåringene her hjemme elsker å spise dette til både lunsj og kveldsmat også.

 

Lørdag 31. juli – SUSHISALAT

Herlig latmanns-sushi! LOVE IT!

 

Søndag 1. august – HVIT PIZZA MED POTET, SOPP OG PESTO

Gurimalla som vi spiser pizza her i huset i sommer! Pizzaovnen ute er i bruk maaaange ganger i uka – og vi koser oss veldig!

 

Ukens kake – MUFFINS MED SQUASH OG SJOKOLADEBITER

Disse muffinsene er helt utrolig saftige, luftige og myke! Og kjempegode! På samme måte som revet gulrot er med på å gjøre gulrotkaken skikkelig saftig, gjør squashen samme jobben i disse muffinsene.

 

Ukens gjærbakst – HVITLØKBRØD

Oh la la! Om du ikke har prøvd ut disse hvitløkbrødene allerede, er oppfordringen herved gitt! De er vanedannende gode!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon