Ukemeny for uke 31

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 31

August, folkens! Tenkt det! Vi er allerede i august! Det betyr sikkert også at mange av dere skal tilbake på jobb denne uken. Da håper jeg iallfall at dere har hatt en fin ferie.

Matmessig er det masse godt å finne i butikkhyllene – eller kanskje egen kjøkkenhage – nå i tiden fremover. Det vil også vises i ukemenyen.

Håper du blir inspirert til å teste ut flere av oppskriftene! Ønsker deg en strålende fin uke! Og husk: Nyt livet og nyt maten!

 

Mandag 2. august – PASTA ARRABIATA

Vi starter uken med en litt småhet italiener! Jeg elsker smakene i denne pastamiddagen!

 

Tirsdag 3. august – LAKS I PITABRØD 

Jeg elsker middager som dette! Superkjapt og enkelt, skikkelig sunt og godt! Heldigvis er resten av familien like begesitret også!

 

Onsdag 4. august – BLOMKÅLSUPPE MED CHORIZO OG BLÅMUGGOST

Nå bugner det av norsk blomkål i butikken, så her gjelder det å kose seg maks!

 

Torsdag 5. august – LAKSEWOK TIL HELE FAMILIEN

Wok bruker bestandig å være populært å servere til middag her hjemme, og skulle det være det hos deg også, kan du jo sjekke ut denne laksewoken!

 

Fredag 6. august – KYLLINGSPYD MED GRILLEDE GRØNNSAKER OG HUMMUS

Å! Dette har vært typisk hyttemat for oss i mange år!  Enkelt, kjapt og godt!

 

Lørdag 7. august – BACONSURRET SVINEFILET MED PASTASALAT

Det blir ekstra god smak av svinefileten når den blir surret av bacon før den stekes gyllenbrun og fin! Det blir skikkelig god smak det!

 

Søndag 8. august – VEGETARBOLLER MED RØDBETER OG GULROT

Jeg blir rett og slett veldig glad når jeg ser bildene av denne maten! Så utrolig herlige farger! Og så kan jeg love deg at smaken står til fargene! Disse vegetarbollene er supergode! Og så er de veldig enkle og raske å lage også.

 

Ukens kake – GULROTKAKEMUFFINS MED OSTEKREMGLASUR

Noe av det jeg liker aller, aller best her i livet er kremostglasur! Så enkel er jeg! Det er så utrolig godt, og jeg kan ikke se for meg at jeg noen gang kommer til å bli lei denne hvite søte, men også litt syrlige glasuren – som jo på enkelt vi kan forvandle en helt vanlig kake til å bli top of the pops!

 

Ukens gjærbakst – ELTEFRIE CIABATTAS

Om ikke italienske tøfler er det som frister deg aller mest, skal jeg skynde meg å skrive at her snakker vi ikke om sure, lodne tøfler, men om nybakte brød! Ciabatta betyr nemlig tøfler eller slipperser – på italiensk.

Jeg tar gjerne noen gode jafs av en nystekt ciabatta. Enten akkurat som den er, eller oppdelt og servert med godt pålegg som en sandwich. Kjekke er de å fryse også. Da er det bare å varme dem opp igjen i stekeovnen.

 

En strålende fin uke til deg!

2 kommentarer til “Ukemeny for uke 31”

  1. Hei
    Jeg har igjen falt ut av Mail lista for å få tilsendt ukemeny. Savner veldig å få tilsendt ukebrevet/ meny! Har prøvde å melde meg på ukebrevet, og skriver også het. Bruker masse av oppskriftene og ideene😉🤗 Håper du igjen kan sende meg ukebrevet.

    • Hei Mette!
      Jeg har hatt ferie fra skriving av nyhetsbrev nå i sommer, så det er derfor du ikke har fått det! Første nyhetsbrev kommer i morgen, søndag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon