Ukemeny for uke 9

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 9

Det er vår, folkens! Så sier iallfall kalenderen, og jeg må si at jeg elsker det! Jeg har brukt helgen til å gi drivhuset en skikkelig vårrengjøring, spadd opp grønnsakskassene og gitt dem en god dose hønsemøkk og epletreet er ferdig beskåret. Nå er jeg klar for såing og spiring!

Det blir et aldri så lite hint av vår i ukemenyen også. Ikke alt for mye, det er jo tross alt vinterferieuke for en del av dere.

Håper du finner mye som frister å prøve i ukemenyen! Ønsker deg en strålende fin uke! Og husk; Nyt livet og nyt maten!

 

Mandag 1. mars – STEKT LAKS MED SAFTIG COUSCOUS

Dette er en skikkelig snaddermiddag!

 

Tirsdag 2. mars – PASTAGRATENG MED BACON OG BROKKOLI

Pasta og smeltet ost er én av disse kombinasjonene hvor du kjenner at smilebåndet automatisk rykker oppover noen grader når du spiser det. De er virkelig som skapt for hverandre!

 

Onsdag 3. mars – CÆSARSALAT MED KYLLING

Med særdeles mye mindre spising ute på café og restaurant det siste året, får vi ta med oss cafématen hjem! Cæsarsalat er iallfall skikkelig cafémat for meg! Snadder!

 

Torsdag 4. mars – TORSK OG LINSER I LANGPANNE

Dette tror jeg må være en av de aller enkleste og kjappeste middagsrettene jeg bruker å lage. Jeg bruker maks 5 minutter til forberedelsene, lar formen stå i stekeovnen i ca. 20 minutter, så er det ferdig middag som hele familien elsker! Sånn kan vi like!

 

Fredag 5. mars – TACOSUPPE UTEN KJØTT

Jeg elsker denne vegetariske tacosuppen! Og det håper jeg du kommer til å gjøre også!

 

Lørdag 6. mars – VÅRRULLER MED KJØTTDEIG OG GRØNNSAKER

Vårruller er noe av det mest populære jeg kan servere hjemme hos oss! Hvis jeg sender en melding til ungene om at det i dag serveres vårruller, får jeg bestandig hjerter, tommel opp og store smilefjes tilbake!

 

Søndag 7. mars – RICOTTAPAI MED TOMAT OG TIMIAN

Om du ikke har prøvd denne paien før, er ukens oppfordring herved gitt! Jeg elsker det milde, kremete fyllet med cherrytomatene som blir som små smaksbomber!

 

Ukens kake – BISCOTTI

De ser så beskjedne og uskyldige ut, disse tørre, italienske kjeksene, men etter en liten dypp i en kopp te eller kaffe, er det en aldri så liten smakseksplosjon du får!

 

Ukens gjærbakst – FINE HORN

Jeg elsker å kunne ta opp gjærbakst fra fryseren. Det er perfekt både til helgefrokostene, matpakkesmøring og når jeg kjenner behov for å bytte ut de tradisjonelle knekkebrødene til kveldsmat.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon